Over Ondernemers Netwerk Stadshagen

Over ONS

Ondernemers Netwerk Stadshagen (ONS) wil alle ondernemers, zowel (Z)ZP en MKB, in en uit Stadshagen een gezicht geven en met elkaar verbinden. ONS is opgericht door vrijwillige ondernemers uit Stadshagen en richt zich op zowel de ondernemers als inwoners van deze mooie Zwolse wijk.

ONS is de verbindende factor tussen alle ondernemers in en uit Stadshagen. Van coaches tot fietsenmakers en van online ondernemer tot aan de bakker en alle andere ondernemers en (Z)ZP-ers in Stadshagen. Wij bieden een platform waarin ondernemers kennis delen en waarin men aanspraak kan doen op elkaars expertise. Hierdoor kunnen ondernemers in Stadshagen elkaar versterken.

Ondernemers Netwerk Stadshagen is dé verbindende factor voor alle ondernemende wijkbewoners van Stadshagen.

Anouk Mandemaker, voorzitter Ondernemers Netwerk Stadshagen

Wij zorgen ervoor dat de ondernemers in Stadshagen samen komen, zodat zij samen de ondernemende en samenwerkende kracht van de wijk worden. ONS heeft daarnaast als doel Stadshagen op de kaart zetten als ondernemerswijk van Zwolle.

Ben jij ondernemer in Stadshagen en wil jij graag aansluiten bij ONS? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en sluit gerust eens vrijblijvend aan tijdens één van onze bijeenkomsten.